moje nešto ni sama ne znam što
Ptica selica nesilica
Oglasi
Blog - kolovoz 2009
nedjelja, kolovoz 23, 2009
Riječ je o mladiću koji provaljuje u tuđe stanove!

S forum.hr-a:

''remek djelo !! rijeci su suvisne''

''I na kraju filma... niko ne izlazi.'' (misli se na kinodvoranu ofkors)

''ma strasno..al istina ziva jedino sam jos na kraju 'in the mood' ovako buljio u ekran nakon zavrsetka...slova su prolazila a htio bi da film bar jos malo traje...''

''Odlican. Dugo nisam znala zasto bas '3 iron', a onda mi je receno  da je to ime jedne golf palice. Fino.''

''predivan, tih, meditativan, poetican...
svakako pogledaj Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring od istog redatelja...''

''kad sam krenuo popisivati svoje filmove ovaj sam prvi ubacio... iako ih imam oko 3000'''

''jedan od najljepsih filmovima ikad!  moj najdrazi kim ki dukovim film, iako sam jos pogledala samo time, proljece,ljeto, samaritanku i bad guya.
sjecam se kad sam prvi put cula za ovaj film, bila je davno na hrt-u nekakva emisija o filmu i sjecam se onog isjecka kad ona sjedi skupljena na podu, dok joj on seta kucom. bas mi se to urezalo u sjecanje. onda nekoliko godina nakon toga sam pogledala proljece, ljeto... i zainteresirala se za kima. kad sam pogledala ovaj film bila sam presretna, odmah ga se sjetila, ... sudbina
prekrasno, obavezno pogledati ''
Redatelj i scenarist je Ki-duk Kim. Film je južnokorejski.

pticaselica @ 16:40 |Isključeno | Komentari: 11 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 18, 2009

Neki kažu da je soundtrack bolji od filma. Ja kažem isto.  :) Ali film ima svoje čari. Poseban je upravo zbog glazbe u pozadini i naravno briljantne Mille Jovovich i Jeremy Daviesa. U ulozi poluglupog mentalno oboljelog dečka zaljubljenog u Eloise Jeremy je dao najbolje od sebe. Što onda ovaj film čini tako napornim za gledanje?? Možda Mel Gibson sa svojim neuobičajeno ukočenim vratom ili priča koja se vrti oko ubojstva nekog lika. Čini mi se da bi film bio duplo zanimljiviji da je u pozadini bila samo ljubavna priča, a manje sve ostalo.
Scene su čarobne ali samo kada su njih dvoje u prvom planu, Eloise i Tom Tom.
Možda me sve ne bi ovako duboko ganulo da mi moja sadašnja ljubav nije spomenula ovaj film prošle godine u poluhladnom trećem mjesecu. Mislite li, isto kao i ja, da hladnoća veže ljude na romantičan način? 
pticaselica @ 14:21 |Isključeno | Komentari: 5 | Prikaži komentare